maltabolag.se

Snabb bolagsbildning

Lagstiftningen för företag på Malta är baserad på den modell som används i Storbritannien. Därför kan maltesiska entreprenörer njuta av en enkel och okomplicerad bolagsbildningsprocess på Malta. När ett maltesiskt företag etableras, går det ofta så smidigt att företaget är registrerat inom ett dygn från att berörda myndigheter (Registry of Companies) har mottagit all nödvändig dokumentation.

Revision- och bokföringstjänster

Vår erfarna personal kan med sin omfattande kunskap och expertis hjälpa dig med alla dina skattefrågor. Ett kvalificerat team av skatteproffs med många års erfarenhet står till din tjänst. Låt oss hjälpa dig med både dina personliga skattefrågor såväl som de för företaget och/eller dina fastighetsinvesteringar.

Företagsadministration

För att vara framgångsrik i dagens affärsklimat krävs det att man strikt följer flera viktiga administrativa riktlinjer och regler. Bolagmalta.se är stolta över sitt motiverade och engagerade team av specialister som levererar högklassiga administrativa tjänster till alla typer av företag, alltifrån stora multinationella företag till medelstora och små bolag.

Välkommen till BOLAGMALTA.SE

 

MJJ Holdings Ltd. är en tjänsteleverantör som erbjuder ett brett sortiment av företagsekonomiska, juridiska och finansiella lösningar. Vårt mål är att kunna leva upp till de krav som våra kunder ställer på oss. Det gör vi genom att tillhandahålla skräddarsydda och samtidigt kostnadseffektiva lösningar. Vi har en kundorienterad strategi och ser till att våra kunder är nöjda.

 

Malta är ett etablerat centrum för både finansiella tjänster och bolagstjänster. Därför är landet en attraktiv jurisdiktion för företag, och privatpersoner, baserade både inom och utanför EU och som ämnar idka näringsverksamhet.

 

Det stora utbudet av tjänster som erbjuds från Malta säkerställer att alla krav som våra kunder kan tänkas ha kan bli bemötta. Som en etablerad aktör inom bolagstjänster är vi även medvetna om våra kunders behov av att maximera sina vinster genom legitima och transparenta verksamhetsstrukturer. På grund av detta erbjuder MJJ Holdings Ltd. även bolagstjänster i andra länder än Malta, när det behövs.

 

MJJ Holdings Ltd. är alltså en heltäckande tjänst för alla dina behov gällande bolagstjänster. Skicka ett e-mail till oss på info@bolagmalta.se för mer information.