maltabolag.se

Om oss

Att investera i Malta… Gör så att du får bästa möjliga odds att lyckas!

Varför välja oss

Lämna det till oss

MJJ Holding Ltd. är ett ungt och dynamiskt team bestående av yrkesmän och -kvinnor som specialiserat sig inom juridik och finans. Som en konsultfirma är vårt främsta mål att guida och hjälpa våra kunder att maximera vinsten från sina företag. Företagsetablering på Malta är bara ett av våra expertområden.

 

Ett av våra huvudsakliga mål är att säkerställa att våra kunder maximerar sina skatteförmåner och får så bra avkastning på sina investeringar som möjligt. Att göra våra kunder nöjda är vårt yttersta mål och vi vet att det är just detta som är nyckeln till vår framgång. Vi erbjuder vår hjälp och vår vägledning genom hela processen att etablera Maltabaserade företag samt andra bolagsstrukturer som våra kunder kan tänkas efterfråga.

Att göra saker och ting själv fungerar inte alltid som det borde. Förlita dig på vår kunskap och erfarenhet istället. Vi lovar att ditt företag då är i de bästa av händer.

Vårt löfte till dig

Vi lovar att alltid erbjuda värde och utomordentlig service, oavsett företagets storlek eller vilka svårigheter som kan tänkas uppstå.​

Med en 7000-årig historia är Malta ett modernt land med en öppen marknadsekonomi, utmärkta ekonomiska meriter, låg inflation och stark infrastruktur både när det gäller finanser och IT.

 1. Flerspråkig och professionell arbetskraft
 2. Engagerad personal med konkurrenskraftiga löner
 3. Exceptionellt hög produktivitet
 4. En driven, positiv affärsanda
 5. Flera incitament för att underlätta investeringar
 6. En regering som uppmuntrar affärsverksamhet
 7. Strategiskt läge och fördelar för marknadsföring
 8. Man når snabbt de växande marknaderna från Malta
 9. Förstklassiga tjänster för företagssupport
 10.  Fantastisk telekommunikation
 11. Toppmoderna frakt- och distributionsanläggningar
 12. Social och ekonomisk stabilitet
 13. En härlig livsstil
 14. Skatteincitament för de som inte är bosatta och för vissa bosatta höginkomsttagare

 

Tack vare de olika anledningarna som nämnts ovan har Malta varit exceptionellt framgångsrikt när det gällt att attrahera utländska direktinvesteringar. Faktum är att många av världens mest framgångsrika företag har flyttat till Malta, bland annat sjukvårdsföretag, läkemedelsföretag, flygbolag och finanstjänstleverantörer. Malta erbjuder en väldigt konkurrenskraftig och varierande miljö för investeringar, speciellt för de företag som är verksamma inom kommunikation och IT, back office, kundtjänst och telemarketing.

 

Malta har dessutom fullt medlemskap i EU och anses därför inte vara en offshorejurisdiktion. Ytterligare en fördel med Malta är också att regeringen har ett starkt engagemang för att attrahera utländska direktinvesteringar. Landet har en lång historia och mycket erfarenhet av utländska direktinvesteringar, en hög produktivitet, en ansenlig lönsamhet på investeringar, god produktkvalitet, goda relationer till närliggande länder och starka meriter.

 

Det ovanstående bekräftades av tyska rikskanslern Angela Merkel, som hyllade Malta för dess ekonomiska tillväxt, den låga arbetslösheten och de senaste årens utländska investeringar i landet.

Varför Malta?

Malta har en dynamisk ekonomi baserad på internationell handel och internationella affärer. Bland annat har Malta byggt en konkurrenskraftig tillverknings- och serviceindustri. Denna förlitar sig inte bara på Maltas geografiska läge, utan även på landets mångsidiga och flerspråkiga arbetskraft. Malta kan även erbjuda politisk stabilitet, hälsosamma industrirelationer, en trygg och trevlig levnadsmiljö samt uppenbara kostnadsfördelar. Ytterligare fördelar är de höga produktionsnivåerna, en god infrastruktur, avancerad telekommunikation och ett väl utvecklat luft- och sjötransportnätverk.

 

Frekventa och effektiva flygförbindelser mellan Malta och alla större destinationer i Europeiska, Mellanöstern och Nordafrika. Rederier kan dra fördel av utmärkta naturliga hamnar medan internationella fraktföretag erbjuder flera olika fraktlösningar mellan Medelhavet, Europa, Asien och Amerika.

Varför investera i Malta?